För regelbunden träning 
av friska hästar och snabbare 
läkning av skadade!Valne Rid & Rehab Center håller till i Valne som ligger ca 4 mil nordväst om Östersund och ca 1 mil från Wången AB, som vi har ett nära samarbete med.


Från och med 2013 kan vi stolt presentera ett rehabcenter som i dagsläget består av Horsetrainer Vattenband och Horsetrainer IR Värmesolarium.

Anläggningen är anpassad för alla olika hästraser.

Lämna din häst hos oss för rehabiliteringsträning efter skada, för att på ett skonsamt och effektivt sätt bygga upp muskulatur och kondition, eller kom med din häst på tidsbeställning för enstaka eller regelbunden träning/behandling.

Träningsstation för islandshästar har bedrivits på gården sedan 2005;
G. Einarsson Islandshästutbildning. M
er om den verksamheten här. 
Vi tar emot islandshästar för träning, inridning och avelsvisning. Vill du ha en kombination av ridträning och rehabträning så går det alldeles utmärkt.

Hjärtligt välkommen!

 Dags för höstresa?

Förena nytta med nöje och lämna din häst till oss under tiden. Hästvaktsproblemet löst och du har en vältränad häst när du kommer hem!

Anläggningen är anpassad för alla olika hästraser:

Horsetrainer Water

Vattenbandsträning främjar korrekt hållning och balanserad gång, vilket gör att hästens bärkraft förbättras, den ger ökad kondition och ökar även hästens ryggmuskulatur. Skapar ett bättre undertramp och en bättre balans. >>

Horsetrainer Sun

Infraröda värmestrålar tränger in i muskulaturen
och hjälper till att öka blodcirkulationen och förbättra musklernas elasticitet. >>